07-03-2021

«Ήταν οι χειρότερες ώρες της ζωής μου, ανέπνεα μέσα σε μια σακούλα»

«Προτείνω όλοι μας να μην θεωρούμε πως τα ξέρουμε όλα, να κρίνουμε λιγότερο τους ανθρώπους και να δίνουμε περισσότερο αγάπη γενικώς»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος σε ποστ της στο instagram.

«Χθες βράδυ. Εσύ βλέπεις ένα φυσιολογικό στόρι ίσως με δόσεις ναρκισσισμού, που σίγουρα θεωρείς ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τα έχει όλα λυμένα ε; Αυτό τραβήχτηκε μετά την πρώτη ολοκληρωμένη κρίση πανικού μου η οποία διήρκησε 3 – 4 ώρες, από τις χειρότερες της ζωής μου. Δεν μπόρεσα καν να γράψω ραδιόφωνο, με γύρισαν (γιατί ούτε να οδηγήσω μπορούσα) σπίτι, αναπνέοντας μέσα σε μια σακούλα αργά και σταθερά – όσο μπορούσα δηλαδή.


Σίγουρα επικρατεί ο φόβος αλλά σίγουρα είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε (το λέω για να το ακούσω και εγώ). Όταν μετά από ώρες πήγαινε σιγά σιγά να μου περάσει, για να ξεχαστώ είχα την ανάγκη να βαφτώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα, να φύγει αυτό το χλωμό από το πρόσωπό μου και να με βλέπω για να συνειδητοποιήσω ποια είμαι. Έτρεμα λίγο εκείνη την ώρα αλλά δεν με εμπόδισε από το να έχω αυτό το αποτέλεσμα.

Mε τράβηξα γιατί ήθελα να θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ήθελα να θυμάμαι πως το ξεπέρασα. Προτείνω όλοι μας να μην θεωρούμε πως τα ξέρουμε όλα, να κρίνουμε λιγότερο τους ανθρώπους και να δίνουμε περισσότερο αγάπη γενικώς. Αν το έχετε περάσει και έχετε κάποια συμβουλή με πολλή χαρά θα ήθελα να τη διαβάσω γιατί σήμερα όλη μέρα φοβάμαι μην μου ξανασυμβεί. Είναι πολύ δύσκολο συναίσθημα», έγραψε η Έλενα Κώνστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ