19-02-2021

Μάνεσης: Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει ρυθμούς ενός 50αρη, τότε να μην ξεκινήσουμε συνεργασία

«Είναι ιδιορρυθμία να φωνάζεις σε κάποιον που τον βλέπεις να κοιμάται στον χώρο της δουλειάς;»

Ο Νίκος Μάνεσης καλεσμένος της εκπομπής «Direct» απάντησε σε όσους τον θεωρούν ιδιόρρυθμο σαν συνεργάτη και εξομολογήθηκε τι δεν αντέχει να κάνουν τα άτομα που δουλεύουν μαζί του.

«Εγώ πηγαίνω πάντα κόντρα όταν μου λένε ότι κάτι δεν γίνεται. Με το δεν γίνεται δεν γίνεται γεννήθηκε η εναλλακτική ενημέρωση. Σε ένα επάγγελμα όπου υπάρχουν αρκετοί που κάνουν ότι δουλεύουν, υπάρχουν και μερικοί που δουλεύουν και τιμούν το ψωμί που τρώνε. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για την εργατικότητά μου και τις γνώσεις μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω “μπορείς να ακολουθείς τους ρυθμούς μου;”. Είμαι 50 χρονών.

Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός πενηντάρη τότε να μην ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Και όσοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν δεν συνεργαστήκαμε. Το να φωνάζεις σε κάποιον που κοιμάται στον χώρο της δουλειάς είναι ιδιορρυθμία; Δεν έχω απολυτότητα σε ζητήματα που δεν γνωρίζω».

Και πρόσθεσε: «Έλεγα στους εργοδότες μου πάντα ναι και τελικά το εκμεταλλεύονταν. Ήμουν ευκολόπιστος και έχω βιώσει αρκετές φορές το ότι οι ευεργετηθέντες ήταν τα μεγαλύτερα παλιοτόμαρα. Αυτά είναι λάθη. Μπήκα και παραμένω σε έναν χώρο που μπήκα συμπτωματικά -εγώ δεν ήθελα να γίνω δημοσιογράφος» είπε.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ