18-01-2021

Ο Λιανός κατά όσων μιλούν για τον κορονοϊό: Κάνουν ντόρο για να είναι στην επικαιρότητα (video)

«Μην ανεβούμε ξανά στα δέντρα, μη γίνουμε μαϊμούδες»

Ο Περικλής Λιανός μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού και πόσο επηρεάζεται ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά «Το καφέ της Χαράς».

«Μπαίνουν καινούργια πρόσωπα και αύριο έχω πολύ μεγάλη χαρά γιατί έχουμε μια πολύ καλή σκηνή με τον Νίκο Ψαρρά, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Ο δικός μου ρόλος παρουσιάζει κάποιες εκδοχές περίεργες. Στην αρχή δεν ήμουν απλά δύσπιστος, ήμουν αρνητικότατος για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς. Αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένος και τυχερός γιατί εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε δουλειά. Μια από τις σκηνές που δεν θα ξεχάσω είναι η σκηνή του μεθυσιού με τον Γιώργο Καραμίχο, που έπαιζα με 39 πυρετό. Ήταν και μια σκηνή με τον Χάρη Ρώμα που έτρεμα και δεν μπορούσα να μιλήσω από τον πυρετό. Αλλά βγήκαν εξαιρετικά καλές. Ευτυχώς τα γυρίσματα τώρα δεν έχουν σταματήσει».

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά πλέον δεν μπορώ . Μου έχουν πει οι ειδικοί ότι στην ηλικία που είμαι τώρα, στα 57, δεν πρέπει. Η ψυχανάλυση πρέπει να γίνεται μέχρι τα 40 και κάτι, μετά απαγορεύεται. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν κι έχουν άποψη για τον κορονοϊό και για όλα. Εγώ είμαι υπέρ της επιστήμης. Μην ανεβούμε ξανά στα δέντρα, μη γίνουμε μαϊμούδες. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που κάνουν ντόρο μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ