19-01-2021

Τα δάκρυα της Πόπης Τσαπανίδου on air (video)

Δείτε τι συνέβη

Η Πόπη Τσαπανίδου καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» «λύγισε» όταν είδε ένα βίντεο από το ξεκίνημα της καριέρας της.

Στο βίντεο χοροπηδούσε από τη χαρά της on camera χωρίς να γνωρίζει ότι την καταγράφουν καθώς ο Τέρενς Κουίκ την είχε επαινέσει για έναν ρεπορτάζ της.

Βλέποντάς το στο «Πρωινό» συγκινήθηκε και εξήγησε τον λόγο που την έκανε να δακρύσει. «Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα τώρα. Εξομολόγηση. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Αυτή είναι μια δικαιολογία. Άρα έχω το ελεύθερο να κλάψω όσο γουστάρω.

Δεύτερον, κλαίω διότι με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα να μεγαλώσω παιδιά, που τότε ήταν μηνών, και έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και σε μια ηλικία που το να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς. Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές. Όταν λοιπόν, είχε παίξει αυτό το βίντεο, έπειτα από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω έπειτα από τριάντα χρόνια. Για δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη και να καταπιεί όποιον μιλάει γι’αυτό το βίντεο. Το θεωρούσα ντροπή.

Μου το στέλνει λοιπόν η κόρη μου πριν από λίγες μέρες. Δεν το είδα ποτέ. Της λέω “τι μου το στέλνεις;” και μου λέει “γιατί; είναι τόσο χαριτωμένο”. Τώρα που το είδα, ήρθα αντιμέτωπη με τον “εφιάλτη” και σκέφτηκα ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα και σήμερα που είμαι 53 και τα έχω ζήσει όλα. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ