24-01-2021

«Τον πατέρα μου δεν τον ξέρω, είμαι αγνώστου πατρός» (video)

«Ο Θεός ομολογώ δεν καταλαβαίνω πώς καταδικάζει σε θάνατο ανθρώπους πολύ πιστούς σε αυτόν και δίνει δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν πιστεύουν»

Για την περιπέτεια της υγείας του και για την υιοθεσία του αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» γνωστός κύριος της σόουμπιζ.

«Μηδενίζει το κοντέρ και πας πάλι από την αρχή. Όσο θα ζω θα ευγνωμονώ την καρδιοχειρουργική ομάδα αλλά και την τύχη. Ο Θεός ομολογώ δεν καταλαβαίνω πώς καταδικάζει σε θάνατο ανθρώπους πολύ πιστούς σε αυτόν και δίνει δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν πιστεύουν», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια. «Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια μέχρι να αποφασίσω να γράψω το βιβλίο για την υιοθεσία μου. Από τα ετεροθαλή μου αδέλφια υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις αρχικά για εκτιμήσεις που έκανα για συγγενικά μας πρόσωπα. Γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα, τον πατέρα μου δεν τον ξέρω, είμαι αγνώστου πατρός. Εκείνη πιθανολογούσε φαντάζομαι. Δεν βρήκα ποτέ την ταυτότητά του. Είναι σκληρό ότι δεν ζεις  με τον πατέρα σου».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ