21-01-2021

«Με έσωσε ο κορονοϊός, περνάω την πιο καθοριστική και ευτυχισμένη εποχή της ζωής μου» (video)

Θετική ματιά σε όσα συμβαίνουν

Ποιος γνωστός έλληνας πρωταγωνιστής έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πώς βιώνει την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού;

«Περνάω την πιο καθοριστική ευτυχισμένη εποχή της ζωής μου. Ο κορονοϊός με έσωσε. Δούλευα πάρα πολλές ώρες και το βρήκα μάταιο», είπε ο Κώστας Αποστολάκης καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό».

Μετά την πρώτη καραντίνα επισκέφθηκε όπως εξομολογήθηκε το Άγιο όρος και ένιωσε μια αλλαγή μέσα του να συμβαίνει. «Είχα ξαναπάει παλιότερα για άλλον λόγο. Δεν ήθελα να βλέπω γυναίκες γιατί δεν είχα αντιστάσεις. Πλήγωσα αλλά δεν πληγώθηκα από τις γυναίκες. Μετάνιωσα, είναι ωραίο πράγμα να μετανιώνεις. Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετικός. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία μέσα μου για καθημερινά πράγματα»

Ενώ αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε με το αλκοόλ. «Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα, κάθε μέρα. Γιατί; Αυτομαστιγωνόμουν. Ήταν μια διέξοδος να δουλεύω πολύ. Είναι σαν να αυτοτιμωρείσαι, σαν να μαστιγώνεις τον εαυτό σου και να τον τιμωρείς υπαρξιακά. Ετίθετο θέμα να επιβιώσω, να βγω πιο μπροστά από άλλους, υπήρχε ανταγωνισμός. Δεν φερόμουν άσχημα σε άλλους, αλλά στον εαυτό μου, αυτοπιεζόμουν. Αλλά είναι νομοτέλεια ότι αν φέρεσαι άσχημα στον εαυτό σου δεν θα φερθείς όπως πρέπει στους άλλους».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ