19-01-2021

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η πιο δύσκολη στιγμή της on air στο δελτίο ειδήσεων (video)

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση από τη γνωστή δημοσιογράφο

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» μίλησε για τα δελτία ειδήσεων, την πιο δύσκολη στιγμή της στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα της.

«Η ψυχαγωγία και η ενημέρωση είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Είμαι “ειδησάκιας”, λατρεύω τις ειδήσεις είναι η ζωή μου και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αυτό με ιντρίγκαρε να ξέρω τα γεγονότα που συμβαίνουν σε οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη όποια στιγμή κι αν συμβαίνουν. Να τα ξέρω να τα κατανοώ, να έχω τη δυνατότητα να τα ερευνήσω και να μπορώ να τα εξηγήσω κιόλας και να καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν αυτές οι αλυσιδωτές αντιδράσεις σε διάφορα γεγονότα, τη συνέχειά τους δηλαδή».

Όσο για την πιο περίεργη στιγμή που έζησε on air είπε: «Μία ιδιαίτερη στιγμή θυμάμαι, εκεί που λέγαμε το δελτίο ακούστηκε ένας θόρυβος, χτυπούσαν τις πόρτες, φώναζαν δεν ξέραμε τι γινόταν πήγαμε σε διαφημίσεις γιατί δεν επικοινωνούσαμε με το κοντρόλ και τελικά ήταν διαμαρτυρία».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της. «Η μαμά μου με βοηθάει πολύ, με έχει σώσει και το παράπονό της είναι ότι δίνω συνεντεύξεις και δεν λέω πόσο με βοηθάει». Μάλιστα βγήκε τηλεφωνικά η μητέρα της με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει με χιούμορ. «Πρέπει να είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της μαμάς μου. Επιτέλους είπε δημοσίως πόσο βοήθησε στο μεγάλωμα των παιδιών μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ