29-10-2020

Χάρης Βαρθακούρης: Από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Μικρούτσικο (video)

«Μου είπαν: "Σε βλέπουμε ως τον επόμενο Μικρούτσικο"»

Ο Χάρης Βαρθακούρης καλεσμένος της εκπομπής «Dot» αναφέρθηκε στην απόφασή του να παρουσιάσει το «Big Brother» και στη φημολογούμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Είχα προτάσεις που ήταν σαφώς πιο εύκολες, πιο ξεκούραστες, μαγνητοσκοπημένες – χωρίς το άγχος που σου δημιουργεί το ζωντανό – αλλά επέλεξα να ακολουθήσω το λιγότερο προβλέψιμο. Το φλερτ του ΣΚΑΪ ήταν πιο ωραίο από αυτό των υπολοίπων. Μου είπαν “Σε βλέπουμε ως τον επόμενο Μικρούτσικο”. Λέω τι εννοείτε, μου είπαν “Ο Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που από τη μουσική πέρασε στην τηλεόραση, δραστήριος, ξύπνιος, ετοιμόλογος, με χιούμορ. Είδαμε αυτά τα στοιχεία σε εσένα, άρα σε θεωρούμε μια φυσιολογική συνέχεια».

Όσα για τα περί κόντρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα. Τον Ανδρέα τον αντιμετωπίζω όπως τον πατέρα μου. Έχω τραγουδήσει με τον πατέρα μου, έναν άνθρωπο που με αγαπάει. όταν όμως ανέβεις στην πίστα με τον Πάριο θέλει να σε εξαφανίσει, Δεν ξέρει αλλιώς. (…)  Δεν έχει νόημα να κάνω κόντρα πάντα κερδισμένος θα είναι ο πατέρας μου».