24-10-2020

Η συγκίνηση της Ρουμελιώτη on air: Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά να υιοθετούσα ένα παιδί (video)

«Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης και «λύγισε» όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να προσπαθήσει ξανά να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Χαραγκιώνη έχουν έναν γιο και είχαν κάνει προσπάθειες να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και αν και έζησαν μαζί με τον μικρούλη τελικά δεν έγινε η υιοθεσία και αυτό τη «σημάδεψε».

«Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί.

Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα. Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί».

Δείτε το βίντεο από τα 08:45 λεπτά