27-10-2020

Τα σχόλια του Τσαλίκη για το «Big Brother» και την εξομολόγηση του Θέμη (video)

«Είμαστε μια κοινωνία που πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να ανοίξουμε και το μυαλό μας»

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο «Big Brother» και στην εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου για τη σεξουαλικότητά του.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνθρωποι οι οποίοι τα παιδιά μου αύριο θα τους συναντήσουν έξω στη ζωή. Και είναι ωραίο να βλέπεις, όχι ηδονιστικά, να βλέπεις μέσα από την κλειδαρότρυπα πως ξεδιπλώνονται συμπεριφορές ανθρώπων που μπροστά άλλο δείχνουν και πίσω κάνουν άλλες κινήσεις γιατί δυστυχώς αυτό κάνουν οι εννιά στους δέκα.

Στο Big Brother όταν βλέπω ένα παιδί το οποίο έχει έναν σεξουαλικό προσανατολισμό και βγάζει το παράπονό του και τον καημό του για τους γονείς, που ενδεχομένως όντως και να μην ήταν εύκολο να αποδεχτούνε τη διαφορετική εικόνα του παιδιού του, τη διαφορετική του επιλογή, αλλά το βλέπεις πόσο πολύ πονάει σίγουρα σα γονιός αναλογίζεσαι τη δική σου διαδρομή και λες μία αλήθεια. “Εγώ δεν μπορώ να διαχειριστώ το παιδί μου σε αυτή του την ιδιαιτερότητα ή σ’ αυτή του τη συμπεριφορά ή σε αυτό που εμένα με παραξενεύει, μου είναι ασυνήθιστο, με ξεβολεύει, με θυμώνει. Πήρα ανοιχτά θέση υπέρ αυτού του παιδιού και υπέρ κάθε παιδιού που νιώθει απόρριψη. Είμαστε μια κοινωνία που πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να ανοίξουμε και το μυαλό μας», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου