24-10-2020

Ο Μουτσινάς για τις διαδικασίες υιοθεσίας ενός παιδιού: Δεν προχωράει λόγω της συνθήκης (video)

«Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα. Δεν ξέρω τι να σου πω αυτή τη στιγμή»

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» καθώς ήταν ο πρώτος καλεσμένος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις διαδικασίες υιοθεσίας που ήθελε να ξεκινήσει. «“Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post. Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα. Δεν ξέρω τι να σου πω αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι πολύ υπέροχο».

Πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

“Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν να το φέρουν στον ένα χρόνο… Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα, για να μάθεις, γιατί άλλα πράγματα θα πεις στο παιδί του 2020 και άλλα έλεγες στο παιδί το 1977… Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος αν ξέρω να αγαπάω, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Χαμός, ουρλιαχτά και παρολίγον... ξύλο στο σπίτι του Big Brother (video)