24-10-2020

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύπτει τα πάντα για την κράτησή του στο Μεξικό – Η επίμαχη φωτογραφία (video)

Ξεδιάλυνε το μυστήριο ο γνωστός παρουσιαστής

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης για την κόντρα του με την πρεσβεία του Μεξικού και την περιπέτεια που έζησε.

Την εφιαλτική περιπέτεια που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού διηγήθηκε λεπτό προς λεπτό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open. «Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα και μετά θα πηγαίναμε στη Βραζιλία. Δήλωσα τη διεύθυνση ενός καλού μου φίλου. Δεν δεχόντουσαν τη διεύθυνση και ήθελαν να δηλώσω ξενοδοχείο. Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρούχα, τα πάντα και μας έβαλαν σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν σε σημείο να πιστεύουμε ότι θα μας εξαφανίσουν.

Δεν μας έδιναν νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή κάναμε επεισόδιο για να γίνει κάτι. Μείναμε τρεις νύχτες και πήραμε 2 τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε Δευτέρα και εμείς ήμασταν εκεί από το Σάββατο. Τελευταία στιγμή μας δίνουν τα εισιτήρια. Δεν είμαι πακέτο να με στέλνουν όπου θέλουν» είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης σε προηγούμενες δηλώσεις του στο Open.

Ο Γιώργος Μαυρίδης (παρουσία της δικηγόρου του) μίλησε για την «ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα» στην οποία κρατήθηκε και έδειξε στο πλατό τη φωτογραφία που κατάφερε να βγάλει για να αποδείξει τα λεγόμενά του για τα όσα έγιναν στο Μεξικό. Επίσης, μίλησε για την απόλυτη έλλειψη μέτρων προστασίας από τoν κορονοϊό που αντιμετώπισε και για την απόπειρα αυτοκτονίας που απείλησε ότι θα κάνει «συγκρατούμενός» του κατά την παραμονή τους στο κρατητήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Χαμός, ουρλιαχτά και παρολίγον... ξύλο στο σπίτι του Big Brother (video)

Αν και σε προηγούμενες δηλώσεις του ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου δήλωσε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει αυτή την κόντρα και ότι προτιμά να ασχολείται με πιο δημιουργικές εμπειρίες, όπως η εκπομπή που ετοιμάζει στο Open, η οποία, όπως είπε, θα είναι αυτοτελείς ταινίες με ταξιδιωτικό περιεχόμενο και σκηνοθέτη τον ίδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Καφετζόπουλος: Αηδία το remake του «Ακάλυπτου» - Δε μου άρεσε καθόλου (video)