19-01-2021

Τι έγραψε ο Λάρι Κινγκ για τον θάνατο των δύο παιδιών του

Τραγωδία...

Αυτό που κανένας γονέας δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι μπορεί να συμβεί στη ζωή του βιώνει ο Λάρι Κινγκ και μάλιστα εις διπλούν, καθώς μέσα σε τρεις εβδομάδες έχασε δύο από τα πέντε παιδιά του.

Ο διάσημος δημοσιογράφος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, έχασε αρχικά τον γιο του Άντι, τον οποίο είχε υιοθετήσει με την Alene Akins. Ο 65χρονος Άντι πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και η κόρη του, Κάια. Η ηλικίας μόλις 51 ετών Κάια έδωσε πολύ σύντομη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και κατέληξε στις 20 Αυγούστου.

Ο Λάρι Κινγκ τοποθετήθηκε δημόσια με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγραψε:

«Με μεγάλη λύπη και την ραγισμένη καρδιά ενός πατέρα, σας επιβεβαιώνω ότι χάσαμε δύο από τα παιδιά μου, τον Άντι και την Κάια. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν απέραντα. Ο Άντι πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου.

Η Κάια πέθανε στις 20 Αυγούστου έπειτα από σύντομο διάστημα από την διάγνωσή της με καρκίνο στον πνεύμονα. Το ότι τους έχασα είναι τόσο αφύσικο. Κανένας γονιός δεν πρέπει να θάβει το παιδί του.

Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τα καλά λόγια. Αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε χρόνο και ιδιωτικότητα για να θεραπευτούμε. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ