28-10-2020

Το ξεχωριστό μήνυμα του Θανάση Ευθυμιάδη στους κυνηγούς της Ελλάδας

«Μην ξεστολίζετε τον ουρανό» έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram, με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στην Ελλάδα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απέδειξα για ακόμα μία φορά το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι με τη φύση και τα ζώα. Έτσι, σε μία ακόμα ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός έστειλε ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στην Ελλάδα. Πρόκειται για ανάρτηση που έχει γίνει Viral.

«Ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θηραμάτων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει, κρατώντας ένα χάρτινο πανό που γράφει «Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει έντονη ακτιβιστική δράση σε θέματα που αφορούν στη φύση και την προστασία των ζώων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο 20/8 ξεκίναει η κυνηγητικη περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι? σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θυραματων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ ☀️☀️🕊️🕊️🦅🦅 #birdlovers #birdtribe #peace #allrelated

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις