05-03-2021

Βάσω Λασκαράκη: Έχει ψάξει το facebook του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και εξομολογήθηκε αν ψάχνει το κινητό και το facebook του.

Είχες τύψεις για τη μικρή;

«Φοβερές τύψεις. Υπέφερα, δεν μου ήταν εύκολο. Έφευγα σε όλα τα κενά των γυρισμάτων του σίριαλ, για να δω την Εύα. Έτρεχα όλη την ώρα και μου έμενε μόνο μία Δευτέρα και μία Τρίτη βράδυ για να τη δω. Είχα ελάχιστο χρόνο με την κόρη μου. Όταν κλήθηκα να επιλέξω, επέλεξα να κάνω μία δουλειά μόνο και να έχω χρόνο για το παιδί μου».DSC_8104

 Σήμερα, όταν φεύγεις για δουλειά, της λείπεις;

«Δεν το ξέρω, γιατί δεν κλαίει ούτε φωνάζει ακόμα. Αλλά όταν είμαι σπίτι μού δείχνει την αδυναμία της με κάθε τρόπο. Θέλει να είμαστε μαζί».

Το δεύτερο παιδί είναι κάτι που θα ήθελες ή κάτι που θα σε τρόμαζε αυτή τη στιγμή;

«Δεν με τρομάζει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε κιόλας. Κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνει, αλλά όπως τα φέρει ο Θεός. Πιστεύω ότι ακόμη είναι νωρίς. Η μικρή δεν έχει κλείσει ακόμα τα 2 της χρόνια και οι δουλειές μας είναι περίεργες. Δεν το σχεδιάζουμε προς το παρόν».

Αισθάνθηκες ποτέ ότι η ρουτίνα και η καθημερινότητα, ειδικά με τον ερχομό της μικρής, έβαλε σε τέλμα τη σχέση σου με τον Γιάννη;

«Με τη δουλειά που κάνουμε και τα ωράρια που έχουμε, είναι δύσκολο να βρεθούμε μέσα στην ημέρα – τρέχουμε σαν τους τρελούς. Το παιδί μάς άλλαξε τις προτεραιότητες και το πρόγραμμά μας, δεν έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας όσο παλιά. Υπάρχει μία ανακατάταξη και αναπροσαρμογή. Πέρασαν δύο χρόνια και δεν καταλάβαμε πώς. Προσπαθούμε, όμως, να βρίσκουμε χρόνο για εμάς».

4787_GIANIS_TSIMITSELIS_VASO_LASKARAKI_13102015

Ο γάμος λένε ότι σκοτώνει τον έρωτα…
«Όχι! Η καθημερινότητα και η ρουτίνα το κάνει αυτό. Το θέμα είναι να το παλέψεις και να το αναγνωρίσεις. Οι ρυθμοί σήμερα είναι δύσκολοι. Ειδικά όταν έχεις οικογένεια, άντρα, παιδί. Όμως ο καθένας μας, οφείλει να καταβάλλει προσπάθεια για να μη χάνει τις στιγμές με τον άνθρωπό του».

Ζηλεύεις;
«Όχι εύκολα. Πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ χειροπιαστό για να μου κινήσει την προσοχή και να αντιδράσω».

Δεν μπήκες ποτέ στη διαδικασία να ψάξεις το κινητό ή το Facebook του Γιάννη, δεδομένου ότι έχει πάρα πολλές θαυμάστριες;
«Εγώ; Τι λες τώρα; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο. Καταρχήν, δεν μπορώ να παραβιάσω τον προσωπικό χώρο του άλλου. Δεν το θεωρώ σωστό! Είναι οι προσωπικοί του λογαριασμοί, το κινητό του, από πού κι ως πού θα πάω εγώ να ψάξω; Ούτε καν. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν το έχω στον χαρακτήρα μου. Γιατί να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα του έχω βάλει χαλινάρι και θα τον ελέγχω; Σημασία έχει να είναι ο άλλος ελεύθερος. Αν προκύψει κάτι, πιστεύω ότι θα μου το πει. Ελπίζω πάντως να μη με απατήσει!».

Στα 36 σου έχεις περισσότερο άγχος για τον χρόνο που περνάει;
«Για τα πάντα έχω, αλλά όχι για τον χρόνο. Δεν σκέφτομαι ακόμα το κεφάλαιο “ρυτίδες”κλπ. Ευτυχώς, μου λένε όλοι ότι μικροδείχνω».

Θα έκανες ποτέ κάποια αισθητική επέμβαση;
«Τις φοβάμαι πάρα πολύ. Τρέμω μήπως κάτι δεν πάει καλά, μην είναι ανεπανόρθωτη η ζημιά. Σε καμία περίπτωση δεν θα έμπλεκα με νυστέρια και χειρουργεία».

Πηγή: Down Town Κύπρου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ