27-10-2020

«Στην κηδεία του Ψάλτη είδα αμακιγιάριστη την Άντζελα Δημητρίου και δεν τη γνώρισα» (video)

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό»

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Άντζελα Δημητρίου και στον λόγο που αν και είχαν συζητήσει για να συνεργαστούν τελικά δεν συνέβη αλλά και για τη τυχαία συνάντησή τους.

«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ. Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη.

Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ. Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη», δήλωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Γεροκωνσταντή - Ορφανίδου: Βγήκαν από το σπίτι του «Big Brother» και πήγαν για ποτάκι