29-10-2020

Μαρία Κορινθίου: Δεν με ενοχλεί πια το bullying για την εικόνα μου (video)

«Νομίζω όμως πως έβαλα ένα τοίχο, θωρακίστηκα από μόνη μου»

Η Μαρία Κορινθίου καλεσμένη της εκπομπής «Mini Καύσωνας» αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, για το bullying που έχει υποστεί αλλά και για το να φοβάται τον χρόνο που περνάει.

«Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και έχουν ζήσει πολλά. Σίγουρα ο δρόμος και η πορεία του καθενός έχει επηρεαστεί από κάποια πράγματα. Δυστυχώς, σε πολλούς τομείς, η εμφάνιση μού έχει κλείσει τις πόρτες. Είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί στο να σε εμπιστευθούν σε κάποιους ρόλους. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην ψυχή».

Όσο για τον χρόνο που περνάει είπε:  «Η ηλικία με ανησυχεί για άλλους λόγους και όχι για την εξωτερική μου εμφάνιση».

Ενώ αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς: «Διψάω, αναζητώ ρόλους που να κάνω διαφορετικά πράγματα. Από πολύ μικρή αναζητούσα τέτοιους ρόλους και μετά πήρα την απόφαση να φύγω από τη βολή μου και να αποφασίσω εγώ για μένα. Για την εικόνα μου έχω δεχθεί πάρα πολύ bullying. Νομίζω όμως πως έβαλα ένα τοίχο, θωρακίστηκα από μόνη μου. Επιστρέφοντας από την Αμερική δέχθηκα πολλά. Από το ότι δεν θα κάνω καριέρα γιατί δεν κάνω αυτό, μες στη μούρη μου να το πω λαϊκά, μέχρι τα κιλά μου. Δεν με ενοχλεί πια το bullying για την εικόνα μου».