27-10-2020

Συγκλονίζει ο σκηνοθέτης, Γιώργος Βούρος – Το μήνυμα μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Δεν χάνει το χαμόγελό του!

Ο Γιώργος Βούρος πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς εξαιτίας μιας θρόμβωσης κινδύνευε η ζωή του και έπρεπε να του κόψουν το πόδι του.

Ο σκηνοθέτης «ανέβασε» φωτογραφία στο facebook να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τον ακρωτηριασμό και έγραψε ένα μήνυμα θέλοντας να στείλει ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο που περνάει δύσκολα με προβλήματα υγείας.

«Το πόδι είχε καταστραφεί από τη θρόμβωση. Έπρεπε να φύγει πριν με πάρει μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται. Άσε που λοξοκοιτάζω ήδη το Τέλος τού Παιχνιδιού τού Μπέκετ. Σας φιλώ!».

Ο Γιώργος Βούρος σπούδασε Φιλοσοφία και Αρχαία Ελληνικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (King’s College, Τάξη Richard Sorabji), Αρχαία Τραγωδία στο ίδιο Πανεπιστήμιο (Τάξη Ian Gredley), καθώς και Υποκριτική και Σκηνοθεσία Θεάτρου στο Drama Centre του Λονδίνου (Τάξη Yat Malmgren καί John Blatchley). Επίσης παρακολούθησε θεατρικά σεμινάρια στην Αθήνα με τον Δημήτρη Ροντήρη και σεμινάρια Ορθόδοξης Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο τού Cambridge (Τάξη Επισκόπου Κάλλιστου Ware). Είναι εγγονός των παλιών πρωταγωνιστών τού Εθνικού Θεάτρου Νίκου και Μερόπης Ροζάν.

Το πόδι είχε κατασταραφεί από τη θρόμβωση. Έπρεπε να φύγει πριν με πάρει μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται. Άσε που λοξοκοιτάζω ήδη το Τέλος τού Παιχνιδιού τού Μπέκετ. Σάς φιλώ !

Gepostet von George Vouros am Mittwoch, 15. Juli 2020