19-05-2021

Γιάννης Μάρκου: Τη Τζούλια την έδιωξα από το σπίτι, νιώθω προδομένος (video)

«Με ενοχλούσε ότι προηγούνταν αυτός ο άνθρωπος από εμένα»

Για τον χωρισμό του με τη Τζούλια Νόβα μίλησε ο Γιάννης Μάρκου αποκαλύπτοντας αν τελικά υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

«Η σχέση αυτή ξεκίνησε με πολύ έρωτα. Ξέρω πως συνήθως οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά. Εγώ είναι κάτι που το έχω κάνει. Έχω τρία παιδιά. Από δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να καταλήξει αυτή η σχέση σε γάμο. Απλώς δεν έγινε αυτή η πρόταση όπως θα ήθελε. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δύο δίκιο. Έχουμε πει να μείνουμε φίλοι και σέβομαι τη φιλία, δεν θέλω να είμαι εχθρός με την Τζούλια. Ευελπιστώ να πάει καλά στη ζωή της ό,τι και να είναι. Σαν άνθρωπος θα είμαι πάντα δίπλα της».

Όταν ρωτήθηκε για την ύπαρξη τρίτου προσώπου καθώς ακούστηκε πως η φιλία του μοντέλου με έναν άντρα τον είχε ενοχλήσει.  «Με ενοχλούσε ότι προηγούνταν αυτός ο άνθρωπος από εμένα. Δεν μπορείς να αποβάλλεις τη σχέση σου και να λες “αν θέλεις ακολούθησε”. Δε μπορώ να ακολουθώ ανάβαση σε βουνό και Παρά Πέντε. Δεν έχω μάθει να ζηλεύω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε, ότι προτιμάει τις παρέες από μένα οπότε αναγκάστηκα και την έδιωξα από το σπίτι. Αυτή έφυγε από τη σχέση, εγώ την έδιωξα από το σπίτι», δήλωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω υποχρεώσεις που η Τζούλια δεν τις ξέρει και δε χρειάζεται. Ταξίδια πηγαίναμε. Η Τζούλια ήθελε περισσότερα ταξίδια. Υπήρξε ένα θέμα πέρσι τον Αύγουστο με ένα ταξίδι που ήθελε να πάμε και από κει ξεκίνησε η παρεξήγηση. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο που εγώ το θεωρώ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που έχω δύο παιδιά στο σπίτι -γιατί τα σκυλιά είναι παιδιά- δεν μπορούσα να λείψω 20 μέρες».

Θα μπορούσαν να ήταν ξανά μαζί; «Είμαι κάθετος, ο τρόπος που το διάλεξε, όλα αυτά που έγιναν λιγάκι σκληρά, αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω ταξίδια για διασκέδαση. Πρέπει μέσα μου να είμαι ήρεμος. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ