19-05-2021

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη on air: Τώρα που αναγκάζομαι λίγο να με πιέζω ψυχολογικά…

«Και όταν μιλάμε για συναισθήματα, δεν μιλάμε μόνο χαράς. Υπάρχουν και συναισθήματα συγκίνησης, απώλειας, στεναχώριας»

Η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή μπήκε στο μοντάζ και με τους συνεργάτες της επιλέγοντας αποσπάσματα από τα 15 της χρόνια στον Alpha για να φτιάξουν αφιερωματικά βίντεο καθώς την Τετάρτη η εκπομπή ρίχνει αυλαία.

«Έρχομαι εδώ την Παρασκευή και πάω στο μοντάζ και βλέπω πλάνα, πλάνα, πρόσωπα, πρόσωπα, εικόνες, εικόνες και είναι αυτό που λέω πάντα, ότι οι εικόνες είναι συναισθήματα. Και όταν μιλάμε για συναισθήματα, δεν μιλάμε μόνο χαράς. Υπάρχουν και συναισθήματα συγκίνησης, απώλειας, στεναχώριας.

Υπάρχουν και συναισθήματα τρέλας, με πολλά γέλια και χαρές. Πάντως συναισθήματα. Τα χρόνια εξάλλου δεν περνάνε χωρίς αυτά. Αυτά κάνουν, αυτά χτίζουν όλο το κομμάτι που αφήνεις πίσω σου, το παρελθόν σου. Και φεύγω από το μοντάζ και λέω που είναι ο ένας, που είναι ο άλλος, τα πήγαν καλά και δεν λέω μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Τους έχω αγαπήσει όλους διαφορετικά.

Και ενώ φεύγω τόσο διαλυμένη και φορτισμένη, μέχρι και οι φύλακες με ρώτησαν τι έκανα μέχρι εκείνη την ώρα εδώ… Τι θυμάμαι; Τι πράγματα μου έρχονται στο μυαλό όλα αυτά τα 15 χρόνια, τώρα που αναγκάζομαι λίγο να με πιέζω ψυχολογικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ