18-01-2021

Θανάσης Κουρλαμπάς: Με τον «Κλεομένη» είχα την ευκαιρία να μην είμαι ο κλασικός κακός (video)

«Ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε από τη στιγμή που μπήκε σε μια διαδικασία να προδώσει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο φαίνεται πως δημιούργησε και κάποια συναισθήματα»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινοί τύποι» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε από τη στιγμή που μπήκε σε μια διαδικασία να προδώσει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο φαίνεται πως δημιούργησε και κάποια συναισθήματα. Σε αυτή την ιστορία με τον Δημητράκη, μέσα από τον Κλεομένη, είχα την ευκαιρία εγώ σαν ηθοποιός να δείξω περισσότερη ποικιλία στο χαρακτήρα. Να μην είναι ο κλασικός κακός.

Τον κάθε άνθρωπο, εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν ρόλο, πρέπει πρώτα να τον αγαπήσεις και να τον δικαιολογήσεις. Να τον εξηγήσεις μέσα σου ώστε να μπορέσεις να βγάλεις όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται που να συνθέτουν την εικόνα του. Να μην παρεκκλίνεις αλλά να τον κάνεις κτήμα σου.

Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος είχε ρωγμές, συναισθήματα, πάθη. Σαφώς δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα και τέτοιοι χαρακτήρες δεν μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή ούτε να έχουν και να έχουν happy end…».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ