19-05-2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου

Τι λένε τα άστρα

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται υπομονή, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να σεβαστεί ο σύντροφός σας τις ανάγκες σας αφουγκραστείτε κι εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούργιες επαγγελματικές ανάγκες σας. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στη ζωή σας και οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε απόψε τον σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά τον χώρο της εργασίας σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε με άτομα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέξτε τους συνεργάτες σας βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια. Οταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρος τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

(Mε πληροφορίες από newsbreak.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ