18-05-2021

Η εξομολόγηση της Πόπης Τσαπανίδου: Οι απώλειές μου, μου δημιούργησαν πόνο

«Με κούρασε το να είμαι στην αρνητική πλευρά της ζωής, ήθελα να πάω στη θετική πλευρά της ζωής»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις απώλειες που έζησε και την καριέρα της. «Με κούρασε το να είμαι στην αρνητική πλευρά της ζωής, ήθελα να πάω στη θετική πλευρά της ζωής. Μεταδίδαμε αυτά που έπαιζαν στο YouTube μέρες ή ώρες πριν. Η τηλεόραση συρρικνωνόταν όσο συρρικνωνόταν η ελληνική οικονομία, άρα έκοβες υποχρεωτικά απ’ τους πόρους σου, όμως, δεν γίνεται να κάνεις δημοσιογραφία όπως θέλεις χωρίς πόρους».

Και συμπλήρωσε: «Η φτώχεια φέρνει δυστυχία στον βαθμό που δεν μπορείς να έχεις μια στέγη πάνω απ’ το κεφάλι σου, φαγητό να φτιάξεις για την οικογένειά σου, όταν δεν μπορείς να μορφωθείς. Σε καμία περίπτωση τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Υπήρξαν προτάσεις και για διαφορετικά πράγματα και μια απ’ τις προτάσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά τελικά δεν έγινε».

Εξομολογήθηκε πως οι απώλειες αγαπημένων προσώπων την «γονάτισαν» και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο. «Οι απώλειές μου, μου δημιούργησαν πόνο, έτσι αποφάσισα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Μου είπε η κόρη μου να δοκιμάσω να πάω σε ψυχοθεραπευτή και κάποια στιγμή αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ όλο αυτό και διαπίστωσα πως είχα αφήσει θέματα προς επίλυση. Και τώρα είμαι πολύ καλά!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ