08-03-2021

Ένταση στο πλατό του «Just the 2 of us»: Έξαλλος ο Φασουλής με την Άσπα Τσίνα (video)

«Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω», της είπε φανερά εκνευρισμένος ο Σταμάτης Φασουλής

Η Άσπα Τσίνα κατά τη διάρκεια του χθεσινού «Just the 2 of us» τα έβαλε με τους κριτές. Τι συνέβη;

Αποκάλυψε πως άκουσε συζήτηση των κριτών από το ακουστικό της λίγο πριν εμφανιστεί αλλά δεν ήταν τελικά για εκείνη αλλά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα σχόλια.

«Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό», είπε η Άσπα.

Με τον Σταμάτη Φασουλή φανερά εκνευρισμένο να της εξηγεί. «Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι…  Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω».

Η παρεξήγηση μπορεί να λύθηκε ωστόσο η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να της πει δυο λόγια.

«Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ήθελα καθόλου να ασχοληθώ ούτε με το προηγούμενο περιστατικό, ούτε στην αρχή του σημερινού. Απλά αισθάνομαι ότι θα ήθελα να πω στην Άσπα, ότι προέρχεται από ένα ριάλιτι από το οποίο την ξέρουμε μέσα από μια σύγκρουση. Η μεγαλύτερη υπογραφή που βάζεις σε αυτό το talent show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσε οι υπογραφές σου να είναι πιο δημιουργικές. Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία στο ότι τριγύρω σου θα υπάρχουν ανθρώπους που είναι απέναντί σου, δεν είμαστε απέναντί σου. Ναι, ωραία, γιατί ήταν κάτι που σε ξέραμε. Θες να το διαιωνίσεις και σε αυτό; Θες αυτός ο χαρακτήρας και αυτή η ταυτότητα με την οποία σε ξέρουμε να σε χαρακτηρίζει ή να σε χαρακτηρίζουμε ως τραγουδίστρια;», της είπε.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ