15-05-2021

Αναστάσης Ροϊλός: Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου, ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι

«Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”»

Ο Αναστάσης Ροϊλός καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια  και εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν εκείνη την εποχή για εκείνον.

«Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Έχω και έναν αδερφό. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται.

Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων, συμπεριφορών από άλλους γονείς και όχι μόνο. Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. Για μένα είναι πολύ πιο ζόρικη η περίπτωση κάποιος να χάσει τον πατέρα του σε μία τρυφερή ηλικία ή σε μία ηλικία πιο μεγάλη, με τον οποίο είχε καλή σχέση, παρά αυτό που συνέβη σε μένα. Η μητέρα μου, μού έδωσε μια τεράστια ελευθερία. Στην εφηβεία περνάς μια φάση που είσαι αρνητικός προς όλα, δεν θες κανέναν και προσπαθείς να τραβήξεις τον δικό σου δρόμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ