18-05-2021

Η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιό της: Είμαι πολύ χαρούμενη (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Open για δύο χρόνια.

Ο Θέμης Μάλλης ο αρχισυντάκτης της εκπομπής πόσταρε φωτογραφία της στο instagram να υπογράφει το συμβόλαιο και έγραψε: «Και τα καλύτερα έρχονται @katken85 @opentvgr @eutixeite !!! Το Open ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα 2 χρόνια. Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης».

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής το πρωί της Τετάρτης είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θα συνεχίσουμε λοιπόν τα επόμενα δύο χρόνια να είμαστε εδώ και να σας καλημερίζουμε. Θα είμαστε εδώ και θα ετοιμάσουμε φανταστικά πράγματα για την επόμενη διετία. Σας το υπόσχομαι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και τα καλύτερα έρχονται @katken85 @opentvgr @eutixeite !!! Το Open ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα 2 χρόνια. Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια. Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022. Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. #newgoals #katken #eutixeite #opentvgr #opentv #newprojects #instathemis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη themis mallis (@themismallis) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ