27-02-2021

Ελεύθερος κι ωραίος ο «Φερμάν» της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος»

Ο Onur Tuna «καίει καρδιές»

H σειρά «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Πρόσφατα σας δείξαμε πως ο τηλεοπτικός Αλί ο κατά κόσμον Taner Olmez είναι ερωτευμένος με γνωστή συνάδελφό του και τώρα θα γνωρίσετε καλύτερα τον χειρουργό Φερμάν.

Ο Onur Tuna όπως είναι στην πραγματικότητα το όνομά του είναι γεννημένος στις 2 Ιουλίου του 1985. Αυτή την περίοδο δηλώνει μόνος και ότι ελεύθερο χρόνο καταφέρνει να έχει τον περνάει με φίλους του. «Δεν έχω σχέση. Αν είχα, οι δημοσιογράφοι θα την είχαν ξετρυπώσει. Όταν τελειώνω νωρίς το γύρισμα δεν βγαίνω με φίλους. Γυρίζω στο σπίτι και προετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα. Ξυπνάω στις 05.30 το πρωί, διαλογίζομαι, βάζω δυνατά τη μουσική».

Ο έρωτας για εκείνον όπως είπε: «Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου και το νιώθεις. Είναι ένα μαγικό συναίσθημα που σε απαλλάσσει από δισταγμούς και άγχη». Έχει ύψος 1,96 και όπως εξομολογήθηκε κάποιες φορές τον δυσκολεύει.

«Φυσικά και έχει δυσκολίες να είσαι 1,96 μ., αλλά είμαι σ’ αυτό το σώμα για 35 χρόνια και το έχω συνηθίσει. Στην εφηβεία μου, χτυπούσα πολύ συχνά το κεφάλι μου παντού».

Λατρεύει τη μουσική και ασχολείται με τη μουσική από τα 13, γράφοντας και τραγουδώντας ο ίδιος, ενώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχει και δικό του στούντιο ηχογράφησης.

«Οι στίχοι και η μουσική του τελευταίου μου τραγουδιού “Fire place” είναι δικά μου, έκανα την ηχογράφηση στο δικό μου στούντιο, δημιούργησα το κλιπ με τα δικά μου μέσα, αλλά όχι, δεν θέλω να φαίνομαι και στο βιντεοκλίπ», έχει δηλώσει.

Μέσα από τη σειρά εκτίμησε περισσότερο τη δουλειά του γιατρού. «Η πρώτη τους προτεραιότητα είναι η ζωή κι αυτό είναι σπουδαίο. Δεν νομίζω ότι θα ήταν κακό να δείξουμε μια σπλήνα στην τηλεόραση». 

Για εκείνον όταν ερωτεύεται δεν έχουν σημασία το ύψος και η εξωτερική εμφάνιση αλλά όπως εξήγησε: «Όταν δυο καρδιές γίνονται μία, δεν έχουν σημασία τα υπόλοιπα».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ