07-05-2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές on air στη μεγάλη της κόρη για τα γενέθλιά της (video)

«Πριν από επτά χρόνια τέτοια ώρα πήγαινα στον ANT1, έσπασαν τα νερά και δεν ήθελα να το πιστέψω ότι μου συμβαίνει γιατί ήμουν μόλις 36 εβδομάδων…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Πρωτομαγιάς έστειλε τις ευχές στη μεγάλη της κόρη που έχει τα γενέθλιά της.

«Για εμένα αυτός ο μήνας είναι πολύ αγαπημένος γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια και περίπου τέτοια ώρα. Έχει γενέθλια το κοριτσάκι μας το πρώτο, η Νάγια μας, η κουκλίτσα μας, αυτή η όμορφη ζουζούνα, αυτό το υπέροχο παιδί που από μωρό βιάζεται να μεγαλώσει γιατί είναι τόσο ώριμη και θέλει να τα δοκιμάσει όλα νωρίς. Της έχω τρελή αδυναμία και το ξέρει. Θέλω να πω, πως πριν από επτά χρόνια τέτοια ώρα πήγαινα στον ANT1, έσπασαν τα νερά και δεν ήθελα να το πιστέψω ότι μου συμβαίνει γιατί ήμουν μόλις 36 εβδομάδων και είχα μόλις μπει στο μήνα μου και ήταν το πρώτο μου παιδί. Πριν πάρω τον γιατρό και μου πει ότι γεννάω γιατί κάπου μέσα ήξερα ότι γεννάω, άσχετα αν δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί είχα φοβηθεί και είχα άγχος. Μου είπε η Λίτσα Πατέρα ότι γεννάω και πήρα τον γιατρό μου, με πήγε η τότε αρχισυντάκτρια μου στο μαιευτήριο και όλα καλά. Μετά πήραμε το κολάι και τα κάναμε όλα πιο εύκολα, χωρίς άγχος. Έκλαψα πάρα πολύ και συγκινήθηκα γιατί είχα τρελό άγχος και γέννησα πριν από ότι το περίμενα. Καλή δύναμη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και ειδικά για τα πρωτάκια, η Νάγια πάει πρώτη δημοτικού και είναι λίγο περίεργο και φέτος που έπρεπε να μάθουν να διαβάζουν κάνουν τηλεμαθήματα και είναι και δύσκολα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ