14-04-2021

Μαμά έγινε πρώην παίκτρια του «Power of love» – Φωτό από το μαιευτήριο

Να τους ζήσει!

Πρώην παίκτρια του «Power of love» έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η ευτυχισμένη μανούλα πόσταρε φωτογραφίες στο instagram μέσα από το μαιευτήριο κι έγραψε: «Δίνω τα πάντα να ξαναζήσουμε αυτήν την εμπειρία. Μέσα σε ένα δωμάτιο 5 άνθρωποι όλοι κ όλοι αλλά γεμάτο με τόσο σεβασμό πόνο φόβο γέλιο κ αγάπη που θέλεις να μείνεις αρκετά ακόμη.

Δεν θα το κουράσω εύχομαι ολόψυχα σε όλους να μπορέσουν ζήσουν αυτήν την απίστευτη στιγμή. Όπως επίσης εύχομαι να υπάρχει αυτή η μαγεία που είχε το δικό μας team. Welcome little Pompira. Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές τις ευχές κ την αγάπη που μας δώσατε όλο αυτό το καιρό …  Ευχαριστώ πολύ Άγγελε μου».

Ο λόγος για την Εύα Καλτσή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δίνω τα πάντα να ξαναζήσουμε αυτήν την εμπειρία…🧚🏼‍♂️ Μέσα σε ένα δωμάτιο 5 άνθρωποι όλοι κ όλοι αλλά γεμάτο με τόσο σεβασμό πόνο φόβο γέλιο κ αγάπη που θέλεις να μείνεις αρκετά ακόμη.👶🏻 Δεν θα το κουράσω εύχομαι ολόψυχα σε όλους να μπορέσουν ζήσουν αυτήν την απίστευτη στιγμή 🙏🏼 Όπως επίσης εύχομαι να υπάρχει αυτή η μαγεία που είχε το δικό μας team 👊🏼 Welcome little Pompira 👨‍👩‍👦Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές τις ευχές κ την αγάπη που μας δώσατε όλο αυτό το καιρό … 💫 Ευχαριστώ πολύ Άγγελε μου @panosd20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Καλτσή Official🇬🇷 (@eva_kaltsi_) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ