17-05-2021

Κορονοϊός: «Φοβήθηκα αλλά μετά βρήκα τον τρόπο να πάω κόντρα», είπε ο Γεωργίου (video)

«Είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι, “Παναγία μου θα κάτσω στο σπίτι και πνίγομαι”. Όμως, η φύση των ανθρώπων έτσι είναι»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μένει στο σπίτι λόγω του κορονοϊού και εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» πώς περνάει την καθημερινότητά του και πόσο αρχικά φοβήθηκε.

«Φοβήθηκα για λίγο. Φοβήθηκα για μισή μέρα και μετά βρήκα τον τρόπο να πάω κόντρα. Είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι, “Παναγία μου θα κάτσω στο σπίτι και πνίγομαι”. Όμως, η φύση των ανθρώπων έτσι είναι.

Όταν δουλεύουμε πολύ λέμε να είχαμε δυο μέρες να καθόμασταν σπίτι να ξεκουραστούμε αλλά τώρα, επειδή ουσιατικά μας το επέβαλλαν, θέλουμε να βγούμε έξω. Αν μας δινόταν ο χρόνος για ακόμα 3 – 4 μέρες θα είχαμε επεισόδια για άλλες δυο βδομάδες, όμως, δυστυχώς έπρεπε να διακόψουμε τα γυρίσματα.

Έτσι, ολοκληρώνουμε την προβολή προς το παρόν την Πέμπτη με το τελευταίο επεισόδιο. Θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε είναι προσωρινό και σύντομα θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας. Σίγουρα αυτό το διάστημα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους μας και έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε. Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και για να συμβεί αυτό πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί. Θα ανοίξουν οι πόρτες και θα τρέξουν όλοι να αγκαλιαστούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ