26-01-2021

Κορονοϊός: Ο Στέφανος Μιχαήλ μένει σπίτι και μιλάει για τη νέα του καθημερινότητα (video)

«Θα ήθελα να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το κακό που μας βρήκε»

Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πώς περνάει τις μέρες του στο σπίτι λόγω του κορονοϊού. Ο ηθοποιός βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα.

«Μένω με τους δικούς μου τώρα και περνάμε πολύ ωραία αναλόγως των καταστάσεων εδώ στο χωριό. Έχουμε την εξοχή, βγαίνουμε και κάνουμε τη γυμναστική μας, έχουμε δεθεί πιο πολύ οικογενειακά γιατί είμαστε όλη μέρα μαζί και προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή.

Θα ήθελα να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το κακό που μας βρήκε. Πάνω κάτω τα ίδια μέτρα που υπάρχουν στην Ελλάδα υπάρχουν και στην Κύπρο.

Ότι έγινε στην Ελλάδα, μετά από 2 – 3 μέρες το είχαμε και εμείς. Τα περιοριστικά μέτρα, όμως, νομίζω πως έχουν μπει για λίγο παραπάνω εδώ. Μέχρι τις 13 Απριλίου και ενδεχομένως να τα συνεχίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουν και πιο σκληρά μέτρα γιατί είμαστε ένας λαός που δύσκολα πειθαρχεί».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ