07-05-2021

Πρώην παίκτρια του «Power of love» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο instagram

«Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζεται στη δημοσίευση αυτή»

Η πρώην παίκτρια του «Power of love» είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα από τα social media και ο λόγος ήταν ευχάριστος καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μπορεί στο ριάλιτι αγάπης να μη βρήκε το άλλο της μισό ωστόσο βγαίνοντας κατάφερε περισσότερα από όσα περίμενε. Η Εύα Καλτσή «ανέβασε» φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα ποζάροντας με τον σύντροφό της στην Κύπρο κι έγραψε:

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζεται στην δημοσίευση αυτήν. Από εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά…
Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον Γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Ευάγγελε χρόνια πολλά Ευαγγελία.
#nameday #happy #family #myfamily #cyprus #pregnant #pregnancylife #wearethreenow».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς ❤️ Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζεται στην δημοσίευση αυτήν.Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά… Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία. Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας ❤️ Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Ευάγγελε χρόνια πολλά Ευαγγελία ❤️ #nameday #happy #family #myfamily #cyprus #pregnant #pregnancylife #wearethreenow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Καλτσή Official🇬🇷 (@eva_kaltsi_) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ