06-05-2021

Σόφη Πασχάλη για κορονοϊό: Να μη χάσεις άλλο χρόνο, ο χρόνος είναι πολύτιμος (video)

«Και κάπως έτσι μπορείς να δεις αν θες, τη ζωή. Όλο το παρελθόν σου σε fast forward»

Η Σόφη Πασχάλη πόσταρε βίντεο στο instagram να γυμνάζεται κι έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για τον εγκλεισμό που βιώνουμε λόγω του κορονοϊού.

«Και κάπως έτσι μπορείς να δεις αν θες, τη ζωή. Όλο το παρελθόν σου σε fast forward. Δες που έκλαψες, που γέλασες, από που ήθελες να φύγεις, που ήθελες να μείνεις, τι σε κάνει χαρούμενο, πιο άτομο σε κάνει level up, δυνάμωσε τη σκέψη σου στα θετικά, στα όνειρα που εγκατέλειψες, στα σχέδια σου, έτσι ώστε όταν βγούμε πάλι εκεί έξω να έχεις έτοιμο το πλάνο σου! Να μην χάσεις άλλο χρόνο.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος.. Ίσως αξιοποιώντας σωστά τον χρόνο που έχουμε τώρα να ωφεληθούμε μετά! Όλα άλλωστε συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αυτή η θεωρία, ωστόσο, έχει αξία, μόνο αν κατανοούμε τα μαθήματα από τα όποια αρνητικά γεγονότα.. Για να βελτιωνόμαστε, για να αλλάζουμε… #life #levelup #love #respect #believe #helpeachother #stayhome #challengeyourself #mindset #mindsetiseverything»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και κάπως έτσι μπορεις να δεις αν θες, τη ζωή., Ολο το παρελθόν σου σε fast forward., Δες που έκλαψες, που γέλασες, από που ήθελες να φύγεις, που ήθελες να μείνεις, τι σε κάνει χαρούμενο, πιο άτομο σε κάνει level up, δυνάμωσε τη σκέψη σου στα θετικά, στα όνειρα που εγκατέλειψες, στα σχέδια σου, έτσι ώστε όταν βγούμε πάλι εκεί έξω να εχεις έτοιμο το πλάνο σου! Να μην χάσεις άλλο χρόνο. Ο χρόνος είναι πολύτιμος.. Ισως αξιοποιώντας σωστά τον χρόνο που έχουμε τώρα να ωφεληθούμε μετά! Όλα άλλωστε συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αυτή η θεωρια, ωστόσο, έχει αξία, μόνο αν κατανοουμε τα μαθήματα από τα οποια αρνητικά γεγονότα.. Για να βελτιωνόμαστε, για να αλλάζουμε..🙏🧘🏻‍♂️ __________________________________ #life #levelup #love #respect #believe #helpeachother #stayhome #challengeyourself #mindset #mindsetiseverything

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ