08-05-2021

Κορονοϊός: Το μήνυμα της Φλορίντα Πετρουτσέλι για την Ιταλία όπου μένει η οικογένειά της

«Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι συγκινεί με το μήνυμά της για την οικογένειά της που ζει στην Ιταλία μια χώρα που πλήττεται από τον κορονοϊό.

«Ανέβασε» φωτογραφία της στο instagram αγκαλιά με το μωρό της από την τελευταία της επίσκεψη στην Ιταλία.

«Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία. Εκεί είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου, οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί. Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς..

Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό .. Andrà tutto bene.. Όλα θα πάνε καλά.. #italiatiamo».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Italia mia 🇮🇹… Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία .. Εκεί είναι η οικογένεια μου,το σπίτι μου,οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί. Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς.. Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό .. Andrà tutto bene.. Όλα θα πάνε καλά.. #italiatiamo 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ