21-04-2021

«Δεν μπορώ καθόλου τις αισθητικές παρεμβάσεις, θέλω να αφήνω το χρόνο και ότι μου προκύψει»

«Γεννήθηκα όμορφη, μεγαλώνω, γερνάω, δεν θα ρυτιδώσω; Κάθε μου ρυτίδα σημαίνει κάτι»

Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε και συνεχίζει να είναι μια ωραία γυναίκα.

Η σχέση της με τον χρόνο είναι πολύ καλή και έχει συμβιβαστεί ότι μεγαλώνει και αγαπάει τις ρυτίδες της ενώ απεχθάνεται τις πλαστικές επεμβάσεις όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Τζένη Ζαχαροπούλου.

Είστε ακομπλεξάριστη.

Βλέπεις τα “κρεμάσματά” μου, τις ρυτίδες μου, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Γεννήθηκα όμορφη, μεγαλώνω, γερνάω, δεν θα ρυτιδώσω; Κάθε μου ρυτίδα σημαίνει κάτι. Δεν μπορώ καθόλου τις αισθητικές παρεμβάσεις, θέλω να αφήνω το χρόνο και ότι μου προκύψει.

Βρεθήκατε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια ηθοποιό που έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα της.

Ναι και τι κατάλαβε; Της τα έλεγα εγώ όταν ήμουν πιτσιρίκα «να παίξεις τους ρόλους που έπρεπε». Μου απαντούσε: «Είσαι μικρή, δεν ξέρεις».

«Είμαι μικρή, αλλά λέω την αλήθεια. Ο κόσμος θα σε μάθει κι αλλιώς, αφού έχεις ταλέντο», της έλεγα. «Ο κόσμος έτσι με θέλει», απαντούσε εκείνη. Αυτές ήταν οι διαφωνίες μας, αλλά με αγαπούσε πολύ.

Την ξεσήκωνα και πηγαίναμε και βλέπαμε παραστάσεις, γιατί δεν πήγαινε. Της έλεγα «πώς προσλαμβάνεις και απολύεις ηθοποιούς χωρίς να τους ξέρεις, επειδή σου τους φέρνει ο ένας και ο άλλος;». Την πήγα να δει την Παξινού, να δει επιθεωρήσεις και μου έλεγε: «Τι κοιλιά έχει η τάδε, εγώ δεν θα την κάνω ποτέ αυτή την κοιλιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ