22-01-2021

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά – Παρών ο μικρός Φοίβος

Τελέστηκε το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατό του

Το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά για τις εννέα μέρες από τον θάνατό του τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Ά νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια θέλησε να γίνει σε στενό κύκλο ενώ παρών ήταν και ο μικρός Φοίβος σύμφωνα με zinapost.gr. Οι κόρες του ηθοποιού με μήνυμά τους στα social media ευχαρίστησαν τον κόσμο που ήταν δίπλα τους στο πένθος τους.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας στο πένθος μας. Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που λαμβάνουμε από όλους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή. Σας ευχαριστούμε πολύ! Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκείνους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν. Λάβαμε τόσα μηνύματα από όλα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες. Αισθανθήκαμε την αγάπη όλων! Θα θέλαμε επίσης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ήταν όλοι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφοράς του. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη. Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που του κάνετε. Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσά, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης. Θα θέλαμε να δοθεί σε κάποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας.

Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακομα μια φορά- μέσα απο τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια για την υπέροχη διεκπεραίωση της τελετής. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ότι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσά. Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγό της αγαπημένης του ΑΕΚ κ.Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διόνυσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη.

Είμαστε περήφανες για τα λόγια της αδερφής μας Νικκο. Πιστεύουμε ότι είπε με τον καλύτερο τρόπο ότι θα ήθελε να ακούσει και να πει ο μπαμπάς. Ευχαριστούμε τον Λάκη Λαζόπουλο που μας βοήθησε να τον αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας τρόπο, στο ΘΕΑΤΡΟ, γελώντας. Σε όλους που τον ευχαρίστησαν για το γέλιο που τους πρόσφερε.  Σε όλους που του ευχήθηκαν καλό ταξίδι. Σε όλους εσάς που αγκαλιάσετε την οικογένεια του σαν να ήταν δική σας και μας στηρίξατε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Η οικογένεια του Κωστή».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ