24-10-2020

Κωνσταντίνος Γατόπουλος: Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια έχουν πει ότι είμαι συνοδός (video)

«Δέχομαι ερωτικά μηνύματα και από άντρες και από γυναίκες»

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από το «MasterChef 4» έκανε αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

 «Μου αρέσει η στιγμή της φωτογράφησης, κάνεις φλερτ με την κάμερα, εστιάζεις πολύ στην κάμερα και κάνεις ό,τι θέλεις. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη μου αρέσει αυτό που βλέπω. Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου. Κοιτάζοντάς με στον καθρέφτη, βλέποντας εμένα, μου βγαίνει από μέσα μου ακόμα πιο έντονο όλο αυτό. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι πιο ερωτικός. Πιο πολύ πάνω μου μού αρέσει το βλέμμα μου και η ατέλεια στο πρόσωπό μου είναι η μύτη μου, την έχω χτυπήσει σε ατύχημα και είναι έτσι. Την χτύπησα σε φασαρία στα 16 μου.

Ήξερα ότι το επάγγελμά μου είναι η μαγειρική, την τρίτη Λυκείου δεν την έχω κάνει, την χρωστάω ακόμα. Όταν είσαι διαφορετικός, δηλαδή έφυγα από μικρή ηλικία από το σπίτι μου έχω υπάρξει με ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ πετυχημένοι γενικά στον τομέα τους και έχω σταθεί πάρα πολύ καλά. Μου έχουν πει και οι ίδιοι ότι είμαι ένα παιδί πολύ φινετσάτο. Μου έχουν πει ότι αυτό πηγάζει από μέσα μου και ότι αν προσπαθήσει κάποιος να το κάνει δεν θα μπορέσει ακόμη και αν παλεύει χρόνια. Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά, έχουν πει ότι είμαι συνοδός. Δεν με ενδιαφέρει να κλείσω τα στόματα γιατί δεν τους θεωρώ κριτές της ζωής μου. Ο μεγαλύτερος κριτής της ζωής μου είμαι εγώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  8 λέξεις: Έτσι αποχαιρέτησαν την «νόνα» οι συντελεστές της σειράς (video)

Έχω μια σχέση πάρα υγιή και όμορφη, ένα χρόνο και κάτι. Έχω μαγειρέψει ελάχιστες φορές, θες να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν γίνεται να πάω να κλειστώ ξανά μες στην κουζίνα. Υπάρχουν στιγμές που βγαίνουμε έξω και μας λέει η σερβιτόρα: «Σας θαυμάζω, είστε πολύ όμορφοι σήμερα». Βλέπουν το τι νιώθουμε και μας κοιτάει ο κόσμος και μας θαυμάζει», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου».