06-03-2021

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά στο «Βρε καλώς τους» – Το συγκινητικό μήνυμα για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι’αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- Λάκη Λαζόπουλο»

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα και Νικολέτα πήγαν να δουν την παράσταση «Βρε καλώς τους» για να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της από τον χώρο του θεάτρου.

Η Θεοδώρα Βουτσά πόσταρε φωτογραφία στο instagram να ποζάρει με την αδελφή της και τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το τέλος της παράστασης κι έγραψε:

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία… αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ.

Γι’αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- Λάκη Λαζόπουλο. Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και ειδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη»! Σας ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο!

Με αγάπη,

Οι κόρες του

Θεοδώρα και Νικκο

#mydad #kostasvoutsas #voutsafamily

Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα!».

View this post on Instagram

Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ηταν ολα πολυ ωραία… αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι αυτό κι εμεις πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- @lakislazopoulos_official Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και ειδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατι ο μπαμπας δεν εκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολυ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολυ, παρα πολυ. «Μια μερα χωρίς γέλιο, είναι μια μερα χαμένη»! Σας ευχαριστουμε πολυ Λακη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο! Με αγαπη, Οι κορες του Θεοδωρα και Νικκο #mydad #kostasvoutsas #voutsafamily Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα! ♥️♾♥️ • • • @petrosfilipp @mariasolomou_official @pavloschaikalis @katerpapanikolaou @chzachou @concierge_unique @theodoravoutsa

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε repost τη φωτογραφία της Θεοδώρας Βουτσά κι έγραψε με τη σειρά του: «Θέλω τόσο πολύ να σας ευχαριστήσω και τον μπαμπά σας πάνω από όλους και όλα που έχει αυτά τα παιδιά!».

View this post on Instagram

theodoravoutsa Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στην μητρόπολη Αθηνών και ήταν όλα πολύ ωραία … Αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ . Γι’ αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο <<ιερέα>> -Και τελευταίο του σκηνοθέτη [email protected] _official Πήγαμε στο θέατρο και είδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρετησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε – γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα.και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. << Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη>> ! Σας Ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θιασο! Με αγάπη, οι κόρες του Θεοδώρα και Νίκκο

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ