28-10-2020

Το οργισμένο μήνυμα της Ελεωνόρας Μελέτη με αφορμή την Τσικνοπέμπτη

Για την υπερκατανάλωση κρέατος που γίνεται την Τσικνοπέμπτη τοποθετήθηκε με ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας για το φαγητό που πετιέται κάθε χρόνο στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη, οι πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης δείχνουν συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με κρέας, ενώ στα τραπέζια υπάρχουν πολλά κρεατικά. Κι ενώ όλοι μα μπορεί να πιστεύουμε ότι μετά το τέλος της κάθε εκπομπής, το φαγητό το μοιράζονται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί, η Ελεονώρα Μελέτη, που υπήρξε και η ίδια παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, λέει πως πολλά από αυτά πετιούνται.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στα insta stories η Ελεονώρα Μελέτη: «Την ώρα που κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο (εκτός από τον 3ο κόσμο βέβαια) πετάει γύρω στα 150 κιλά φαγητό κατά μέσο όρο, το χρόνο, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν ψηθεί κ χαραμιστεί, αμέτρητα κιλά κρέατος. Κ επειδή έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια κατά το παρελθόν, όχι, δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους. Κ δεν σχολιάζω ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν».