10-05-2021

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξομολογείται: Φέτος κλείνω 17 χρόνια «καθαρή» από τα ναρκωτικά (video)

«Από τα 14 μέχρι τα 25 κάπνιζα τσιγάρα. Μετά έκανα κοκαΐνη»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλώντας για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών και εξήγησε πώς κατάφερε να βγει από αυτή τη δύσκολη φάση.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου θέλησε να περάσει ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν εθισμό με ουσίες. «Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Ξεκίνησα με το τσιγάρο… πέρναγα πάρα πολύ καλά. Από τα 14 μέχρι τα 25 κάπνιζα τσιγάρα. Μετά έκανα κοκαΐνη.

«Μέχρι τα 25 κάναμε όλη μέρα τσιγάρα μετά κόκα, δεν μπορούσα να βγω αν δεν έκανα κόκα ή χωρίς αλκοόλ, μετά υπήρχαν και κάτι πάρτι που έπαιρνες χάπια…μανιτάρι αν ήσουν στο εξωτερικό. Ένιωθα ότι έκανα κάτι αλλά τελικά δεν έκανα τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις τις παρέες αυτές να εξαφανιστείς για να σωθείς. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν πάει καλά. Χτύπησε μέσα μου το καμπανάκι. Συνειδητοποίησα ότι έφευγα από την παρέα και πήγαινα μόνη μου σπίτι μου να κάνω κοκαΐνη… εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό», δήλωσε στη Στέφη Βασιλοπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Το 2003 που πήγα στον Πόρο αποφάσισα ότι τελειώνει για μένα αυτή η ιστορία, τελείωσα με αυτή τη μαυρίλα. Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή. Ένιωσα πολλές φορές χάλια αλλά δεν πήγα ποτέ στην εύκολη λύση. Ακόμα και άρρωστη να είμαι δεν παίρνω φάρμακα. Θα το αντιμετωπίσω με φυτικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ