10-05-2021

Έξαλλη η Καινούργιου: Ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει στην κάμερα; (video)

«Όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια μέσα στο χώρο το να παίζουμε βίντεο που η Σπυροπούλου να μη μιλάει είναι…»

Η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι στο «Just the 2 of us» και η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης του σόου αλλά η παρουσιάστρια δεν ήθελε να μιλήσει.

«Δε μας μίλησε; Ρε παιδιά, δυο λεπτά, εγώ με τη Σπυροπούλου έχω και άψογη σχέση, αλλά η κάμερα να πούμε ότι δεν ήταν της εκπομπής ήταν του Open. Έχει κάτι με το Open; Αφού στο Open θα είναι. Κοιτάξτε να σας πω τι γίνεται, τι δε μου αρέσει γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής παρόλο που θεωρώ ότι έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή στο προφίλ.

Όμως, όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια μέσα στο χώρο με τεράστιες επιτυχίες, το να παίζουμε βίντεο που μιλάνε όλοι αυτοί και ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει, είναι άσχημο.. Δεν είναι ωραίο όταν έχουν μιλήσει όλοι οι υπόλοιποι να υπάρχει κάποιος που να μη μιλάει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ένιωθε καλά αλλά μια ατάκα δε θα μπορούσε να πει;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ