22-02-2021

Τρίγγου για «Άγριες Μέλισσες»: Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα μάθει η Ασημίνα την απιστία του Νικηφόρου (video)

«Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία»

Η Έλλη Τρίγγου καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» έδωσε spoiler για τα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και πώς η Ασημίνα θα μάθει για την απιστία του Νικηφόρου.

«Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι».

Όσο για τον λόγο που η σεναριογράφος έβαλε τον Νικηφόρο να έχει παράνομο δεσμό με τη Δρόσω η ηθοποιός εξήγησε: «Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή».
Πώς όμως θα αντιδράσει η Ασημίνα μόλις μάθει τον παράνομο δεσμό του άντρα με την αδελφή της;
«Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ