26-02-2021

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η αναφορά στο πρόωρο φινάλε της σειράς «Κρατάς μυστικό;»

«Εννοείται πως όταν νιώθω ότι αδικούμαι τα λέω κατάμουτρα. Γιατί να μην τα πω; Μήπως δεν με ξαναπάρουν; Ας μη με ξαναπάρουν»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρόσφατα έκανε το τελευταίο γύρισμα για τη σειρά «Κρατάς μυστικό;» καθώς έριξε αυλαία πρόωρα.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει την ενόχλησή της για τα περί διακοπής της σειράς και καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην αυλαία της σειράς.

«Κάναμε έναν κύκλο σε αυτό το “Κρατάς μυστικό;” που ξεκίνησα με πολλή αγάπη γιατί ξανασυναντήθηκα με τον Αντώνη Αγγελόπουλο που είχα να τον συναντήσω πολλά χρόνια. Κάναμε έναν κύκλο και σταμάτησε. Και παίζω και με τον Ταξιάρχη, αυτοί ήταν δύο λόγοι σημαντικοί. Είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί με τον Ταξιάρχη και ήταν ωραία που ήμασταν μαζί, έχουμε ωραίο κώδικα.

Πολλοί με έχουν στεναχωρήσει επαγγελματικά. Εννοείται πως όταν νιώθω ότι αδικούμαι τα λέω κατάμουτρα. Όταν κάτι με πειράζει θα τα πω παντού με ευγένεια και με όρια. Γιατί να μην τα πω; Μήπως δεν με ξαναπάρουν; Ας μη με ξαναπάρουν. Αν επειδή μιλάς δεν σε ξαναπαίρνουν και δεν εκτιμούν την επαγγελματική σου στάση στην ίδια την εργασία… Κάνουμε μια εργασία μαζί και υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να μιλήσω γιατί αυτό δεν έχει γίνει έτσι ακριβώς»

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ