15-05-2021

Συγκινεί η Μπαλτατζή: Είχα τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες, το πρώτο ήταν κανονική γέννα (video)

Συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Πένυ Μπαλτατζή προκάλεσε συγκίνηση μιλώντας για τις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε. Η ερμηνεύτρια καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» λίγους μήνες αφότου γέννησε έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Το μωρό είναι στο καμαρίνι, δε μπορώ να το αποχωριστώ, είμαι θηλάζουσα μαμά. Την άλλη Παρασκευή γίνεται 4 μηνών. Γεννήθηκε πρόωρα, την 35η εβδομάδα, αλλά όλα καλά. Είμαστε με τον σύζυγό μου έξι χρόνια μαζί.

Είχα τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες. Το πρώτο ήταν κανονική γέννα με τεχνητούς πόνους για να αποβληθεί το έμβρυο. Ο οργανισμός δεν μπήκε στην διαδικασία τοκετού, δεν πρόλαβε. Ήταν ζωντανό το μωράκι και έπρεπε να το τελειώσουν, λόγω ανεπάρκειας πλακούντα. Δε θα έβγαινε υγιές αυτό το παιδάκι, αν θα έβγαινε. Το δεύτερο ήταν εξωμήτριο και τα άλλα δυο παλίνδρομες.

Το σώμα μας είναι πολύ σοφά πλασμένο. Πρέπει να το εμπιστευτούμε. Τα παλίνδρομα ήταν από εξωσωματικές. Οι δυο πρώτες εγκυμοσύνες ήταν φυσιολογικές. Το πιο ψυχοφθόρο ήταν οι εξωσωματικές. Έχασα τα έμβρυα στο μήνα. Είπα πως δεν θα ξαναμπώ σε αυτή τη δοκιμασία. Ένιωθα πως το σώμα μου βιάζεται. Δεν ήθελα να κάνω παιδί από απωθημένο. Όταν έφυγε αυτή η σκέψη και προσπαθήσαμε κανονικά έμεινα έγκυος αμέσως. Το σώμα ξέρει όταν το αφήσουμε στην ησυχία του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ