07-05-2021

Δεύτερο χτύπημα για τη σύζυγό του Θάνου Μικρούτσικου – Έχασε και τον πατέρα της

Το έμαθε μετά τη συναυλία μνήμης για τον άνδρα της

Οι δύσκολες ώρες που περνά η σύζυγός του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη μετά τον θάνατο του μουσικοσυνθέτη, συνεχίζονται και εντείνονται.

Μετά τη συναυλία που δόθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής, στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, η Μαρία Παπαγιάννη έμαθε ακόμη ένα δυσάρεστο μαντάτο. Aφού τελείωσε η συναυλία, η γνωστή συγγραφέας ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της!

Η Μαρία Παπαγιάννη μαζί με τα παιδιά της, Αλεξάνδρα και Στέργιο Μικρούτσικο, βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικούς για να υποδεχτούν τους φίλους και συνεργάτες αλλά και πολλούς θαυμαστές του Θάνου Μικρούτσικου.

Ήταν μια εκδήλωση την οποία είχε διοργανώσει ο ίδιος ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης πριν φύγει από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Εκεί, εκτός φυσικά από την οικογένειά του, ήταν φίλοι και συνεργάτες του. Άνθρωποι που τραγούδησαν τις μουσικές του όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιώργος Μεράντζας, η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

(Με πληροφορίες από espresso)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ