11-05-2021

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε (video)

«Προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω»

Η Φαίη Σκορδά φανερά ενοχλημένη διέκοψε τη ροή της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας λέγοντας δύο πράγματα on camera. Τι συνέβη και για ποιον λόγο επικοινώνησε με τον δικηγόρο της;

«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου. Όλη αυτή η υπόθεση ξεκίνησε πριν τις γιορτές. Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη.

Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω. Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ