06-05-2021

«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου on air (video)

Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης.

Τι την έκανε να δακρύσει; Η παρουσιάστρια βλέποντας βίντεο με συνέντευξη του Ευθύμη Ζησάκη «λύγισε» όταν τον είδε να επισκέπτεται ένα ίδρυμα με παιδιά με σύνδρομο down.

«Λοιπόν παιδιά συγκινήθηκα και θέλω να σας πω το γιατί, δεν το παθαίνω ποτέ στον αέρα. Η κατάσταση των παιδιών στο συγκεκριμένο κέντρο, είναι αρκετά βαριές οι καταστάσεις του συνδρόμου down  και όλες οι υπόλοιπες ασθένειες, οπότε είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί και θέλουν να βοηθήσουν.

Βλέπεις τώρα εκεί ένα παιδί που πηγαίνει εκεί και είναι ο Ευθύμης, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα είπε για τα τηλεοπτικά, τον έχουν κατηγορήσει, τον έχουν λιθοβολήσει, ξέρω ότι έχει μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, αυτό το πράγμα το κάνει πάρα πολλά χρόνια και το κάνει με την καρδιά του και την ψυχή του οικειοθελώς και για μένα αυτό σημαίνει πολλά.

Επειδή βγαίνουν τελευταία κρίνουν, μιλάνε, ο ένας έχει άποψη, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το χώρο που έχουν μεγαλείο ψυχής. Απλά συγκινήθηκα, βγαίνουν όλοι, ασχολούμαστε με μπούρδες καθημερινά, ο ένας βγαίνει και κράζει τον άλλο, η μια κομπλεξικιά βγαίνει και σχολιάζει αρνητικά συναδέρφους της, ποιοι από όλους αυτούς πραγματικά έχουν ομορφιά ψυχής».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ