26-10-2020

Χαρά Παππά: Ο μπαμπάς μου έχει έξι χρόνια διαφορά με τον Μπουράκ (video)

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά, παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για πολλά θέματα.

Αφού αρχικά ανέφερε ότι μετά τη συμμετοχή της στο «Greece’s next top model» το κινητό της έχει πάρει φωτιά και διηγήθηκε ένα περιστατικό με μαθητές που φώναζαν το όνομά της στον δρόμο, μίλησε και για πιο προσωπικά της κομμάτια.

Μίλησε, λοιπόν, για τη ζωή της στην Γερμανία, όπου είχε μετακομίσει με τους γονείς της. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι οι δικοί της μένουν ακόμη εκεί, κι εκείνη πηγαινοέρχεται.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και στη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί!

Ανέφερε, αρχικά, ότι γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε η ίδια, και συγεκριμένα στα μπουζούκια, ενώ ανέφερε: «Κοιταζόμασταν πολλές ώρες! Τέσσερεις ώρες κοιταζόμασταν. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση κι εκείνος πιστεύει ότι την έκανα εγώ».

Εκείνη κι ο Μπουράκ Χακί έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας. Το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι η διαφορά τους «χτύπησε» τον πατέρα της και αποκάλυψε και τη διαφορά που έχουν οι δύο άντρες μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο: