20-04-2021

«Δεν διανοήθηκα ποτέ να ζητήσω την περίοδο της κρίσης τον μισθό που έπαιρνα τη δεκαετία του ’90»

Όσα εξομολογήθηκε η καταξιωμένη ηθοποιός

Ποια γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο κασέ της πριν την κρίση και στα χρήματα που έπαιρνε κατά τη διάρκεια της κρίσης και πόσο κάτω έπεσαν οι απαιτήσεις της. Όπως εξομολογήθηκε αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη περίοδο προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα χωρίς να έχει παράλογες απαιτήσεις. Πρόκειται για την Κάτια Δανδουλάκη που μίλησε στο περιοδικό Page 2.

Ισχύει ότι οι ηθοποιοί τη δεκαετία του ’90 και του ’00 μπορεί να έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο;

Δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν αμειβόμουν με το επεισόδιο. Συνήθως δούλευα σε καθημερινές σειρές, όπου παίρναμε μηνιαίο μισθό. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι δεν διανοήθηκα ποτέ να ζητήσω την περίοδο της κρίσης τον μισθό που έπαιρνα τη δεκαετία του ’90. Προσαρμόστηκα στα νέα δεδομένα, γιατί αυτό που με ενδιέφερε ήταν να γίνει η δουλειά.

Πόσο μεγάλη είναι η μείωση που δέχτηκες μετά την κρίση;

Είναι το ένα δέκατο της αμοιβής που έπαιρνα πριν από την κρίση. Όταν η τηλεόραση έδινε μεγάλες αμοιβές στους ηθοποιούς, ήξερε ότι θα τα πάρει πίσω. Τώρα αυτό δεν συμβαίνει. Είναι πολύ λογικό, λοιπόν, να πας με το ρεύμα και να ζητήσεις αυτά που μπορεί να σου προσφέρει ο παραγωγός, γιατί αλλιώς δεν θα γίνει η δουλειά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ