19-01-2021

Ο παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; (video)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

Ο Κωστής Σαββιδάκης υποδύεται τον παπά στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» με επιτυχία.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τη φιλία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ήταν μάλιστα και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό της στις εκλογές.

«Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι. Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά».

Όσο για τη φιλία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει. Είχα κατέβει στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές στα Δωδεκάνησα ως βουλευτής. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει μια γυναίκα τα πράγματα στα χέρια της».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ